Creditea

Creditea on huippuunsa hiottu nopea nettilompakko, josta löytyy myös lainaominaisuus. Kaikki kun eivät nimittäin enää tarvitse pankkkia ja tämä huippuunsa viilattu mobiilissa turvallisesti kulkeva maksuväline tarjoaa sekä suoran Debit -maksukortin ja myös Credit -puolen 4000 euron luottorajalla.

Jos haluat hoitaa päivittäiset perusraha-asiat järkevästi ja pysyä mukana digimurrosmyllerryksessä, niin Creditea* on yksi ensimmäisistä uusista Suomessa toimivista mobiililompakoista. Siinä on todella monipuoliset ominaisuudet niin maksujen hoitamisen sekä niiden seuraamisen suhteen ja sovellukseen pääsevät käsiksi kaikki. Ja ihan ilmaiseksi.

*Osa tiedoista hankittu lähteestä: Talouteen.com.

Creditea mobiililompakko korvaa ison osan pankkiominaisuuksista

Tässä on tuote, joka tulee varmasti yleistymään Suomessa, koska ilmiötä tapahtuu jatkuvasti ympäri maailman. Käteinen raha ja luottokortit digitalisoituvat niin, että maksutapahtumat järjestyvät mobiililaitteen kautta.

Myös kulujen seurantapuoli on hyvin edistynyt ja samoin lompakon turvallisuus ovat niin järeää luokkaa, että vain yhdellä henkilöllä (=sinulla) on edes mahdollisuus päästä kiinni lompakkoon.

Kenelle Creditea sopii?

Creditea sopii kaikille, jotka haluavat lisää ketteryyttä maksupuolelle ja samalla mahdollisen luotto-ominaisuuden varalle. Nyt voidaan puhua oikeasta digitaalisesta / virtuaalisesta luottokortista, josta saat nostettua luoton puolelta 20 – 4000 euron väliltä rahaa tarvittaessa. Tätä ominaisuutta ei ole pakko käyttää ja sovellus on muuten täysin ilmainen kaikille.

Vaatimukset sillä ovat:

Sovelluksen lataaminen on kaikille ilmaista, mutta käyttäjän pitää olla täysi-ikäinen, sillä sovelluksen mukana voit hakea myös luottokorttia ja saat tilin joustavalla luottorajalla. Kuukausimaksuton Debit-MasterCard maksukortti taas on kaikilla aina vakiona mukana.

Hakeminen

Hakeminen tapahtuu mutkattomasti ja ensimmäistä kirjautumista varten sinulta vaaditaan verkkopankkitunnukset. Lataa sovellus, kirjaudu ja loppu hahmottuu heti, kun näet sovelluksen. Se on erittäin helppokäyttöinen ja yksinkertainen.

Creditea kokemuksia

Uusi IPF Digital Finland Oy:n kehittelemä Creditea toimii sulavasti ja meillä on siitä vain hyvää sanottavaa. Se on läpäissyt kaikki testivaiheet erinomaisesti, joka ei yllätä, sillä taustalla on huippuosaamista. Tuotemerkin pääomistaja on International Personal Finance, joka on iso Britti-konserni. Konsernissa on yli 11200 työntekijää. Maksutilin ja Debit-kortin taas tarjoaa AS Pocopay, joka on sekin rekisteröity maksulaitos. Creditea on kehitelty huolella ja se on pitkän useamman alan huipputiimin lopputulos.

Creditean korko

Jos otat luottopuolen käyttöön, tulee esimerkiksi 1500 euron luotolle kokonaisuudessaan 29,97 % korko (KSL:n mukainen todellinen vuosikorko). Takaisinmaksuaikaa on joustavasti 3-36 kuukautta. Luoton lyhentäminen yhdessä erässä onnistuu myös, jos näin haluat.

Voit ottaa joustavan luoton käyttöön ilmaiseksi, mutta sitä ei ole pakko käyttää eli se toimii erinomaisesti, jos tarvitset ylimääräistä jossain elämänvaiheessa.

Vertaaminen muihin palveluihin

Crediteaa on vaikea verrata, sillä vastaavia palveluita ei oikeastaan vielä ole, mutta on vain ajan kysymys, kun virtuaalisten luottokorttien ja -tilien määrä alkaa kasvamaan. Joustavaa luottoa myöntävät mm. IPF Digital Finlandin vanha tuttu Credit24 -brändi ja toinen pankkioikeudet haltuunsa napannut Ferratum Bank on myös vertailukelpoinen.