Haenyt.fi -lainojen välittäjä

Haenyt on tehnyt kovan pohjatyön myötä todella nopean käänteen Suomen lainapalveluhistoriassa. Kyseisellä lainavälittäjäpalvelulla on jo parin vuoden historia sen jatkuen myös vuoden 2020 jälkeenkin. Bisnoden AAA-luottoluokitus ja asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä ja samoin yrittäjistä. Kyseessä ei ole pikavippi, vaikka palvelun nopeus saattaa hämmästyttää!

Haenyt on sadan prosentin palveluAsiakaskunta on jakautunut suhteellisen tasaisesti yksityiskuluttajille ja yrityksille, joka kertoo palvelun tasokkuudesta paljon ja erityisesti yrityslainapuoli toimii paremmin kuin hyvin. Lainalinjausta on tiukennettu paljon, ensin pankkien toimesta ja sitten yksityisten lainapalveluiden, joka on kuluttajalle pelkkää plussaa. Haenyt.fi on ottanut myös tämän huomioon etukädessä, joten ”ylihintaista” lainaa palvelusta et yksinkertaisesti löydä ja korko ei ylitä koskaan 20 prosenttia huolimatta lainasummasta.

Lainasummat ovat yksityiskuluttajille 500 – 60.000 euroa ja yrityksille / yrittäjille 1000 – 300.000 euroa. Maksuajoissa ei runsauden pula lopu, sillä kulutuslainassa se on 1 – 15 vuotta ja yrityslainoissa 1 – 24 kuukautta.

Haenyt.fi yrityslaina

Kokemuksia palvelusta

Oma näkemys on, että nopeasti kasvava Haenyt.fi on erinomainen palvelu ja erityisesti yrityslainaosasto on viiden tähden materiaalia. Jopa uudet yritykset nimittäin saavat poikkeuksellisesti palvelusta luottoa. Tämä ei ole muualla mahdollista tähän päivämäärään mennessä Suomessa, eikä välttämättä tule olemaankaan. Tästä iso plussa palvelulle. Kuluttajaluottoissakaan ei ole moittimista, mutta pankkistandardit lopulta pitävät.

Kulutusasiakaslainat kilpailutetaan nopeasti ja ilmaiseksi, joka niitä sen voi toteuttaa tästä linkistä. Yrityslainaa tarvitseva voi klikaka tästä ja kilpailutus toimii myös ilmaiseksi – molemmissa tapauksissa.

Korko ja esimerkki

Korko on yrityslainassa 10-20 % ja kulutuslainoissa todelliselta vuosikoroltaan korkeintaan 38 % (Lähteenä Haenyt.fi). Keskimäärin todellinen vuosikorko on kuitenkin matalampi liikkuen luokassa 10-23 %. Pienemmissä lainoissa voidaan kivuta kaikkine kuluineen 38-prosenttiin, mutta tämä on erittäin harvinaista.

Esimerkki kulutusluotosta: Tarjolla oleva lainanlyhennyksen aikahorisontti on laaja ja se vaihtelee 1-15 vuoden välitä. Luotoissa todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 38 % sisältäen siis kaikki kulut. Laskukaavana 10000 euron lainalle: maksuohjelman ollessa 60 kuukautta (5 v.), Takaisinmaksettavaksi kertyy kokonaisuudesaan 12 866,64 euroa todellisen vuosikoron ollessa 10,91 %, kulupuoli tismalleen 2866,64 euroa.

Jokainen luotto ja korkoprosentti lasketaan riskiperusteisella kaavalla ja Haenyt.fi ei tähän suoraan voi lainanvälittäjänä vaikuttaa.

Entäpä lainojen yhteen laittaminen?

Palvelu luonnollisesti tarjoaa myös lainojen yhdistämisen erittäin verkkaisesti kaikille maksukykyisille suomalaisille. Tämä on  säästänyt talouksissa valtavan määrän rahaa vuosien varrella ja tulee lopulta tekemään niin jatkossakin. Toivottavasti tekin (jotka painitte vanhojen raskaiden pikavippien tai Klarnaluottojen kanssa heräätte todillisuuteen), eli ryhdytte toimiin – lainojen kilpailutus/yhdistäminen kun on kuitenkin lopulta ilmaista. Joustoakin on tarjolla huomattavasti, johon kannattaa tarttua.

Haenyt – Asikaspalvelu & yhteystiedot

  • Yritys: Holla Online Oy (Lue yrityksen tiedot)
  • Firman Y-tunnus: 2672272-2
  • Osoite: Aleksanterinkatu 17 A, 15110 Lahti
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@haenyt.fi

Joten… Haenyt! Se kun ei mitään maksa –  kokeileminen varsinkaan nimittäin.