Joustoluotto

Joustoluotoista puhutaan yhä enemmän ja niiden suosio on kasvanut viimeisten parin vuoden aikana.

Missä piilee syy joustoluottojen valtaisaan suosioon, mikä tekee niistä paremman kuin muista lainatuotteista ja ovatko ne yleensäkään edes ”parempia” kuin pikavipit tai muut lainat?

Mitä etuja ne oikeastaan tarjoavat kuluttajille? Lukemalla artikkelin joustoluottojen vertailusta, tiedät pian vastauksen kysymyksiin ja löydät samalla itsellesi netin halvimmat joustoluotot heti tilillesi.

Tiedät pian tasan tarkkaan, mitkä 8 joustoluottopalvelua ovat kuluttajaystävällisimpiä ja edullisimpia vaihtoehtoja. Listausta ei ole tehty paremmuusjärjestykseen.

Mitä joustoluotto tarkoittaa?

Joustoluotolla tarkoitetaan tyypillisesti jatkuvaa luottoa, joka on kuluttajan käytössä aina ja osa tarjoaa joustoluoton nostomahdollisuutta kellon ympäri rahojen siirtyessä lähes reaaliajassa tilille olinpaikasta Paras joustoluotto löytyy kun teet vertailun huolellisesti, laskelmoit ensin tarpeesi, jonka jälkeen laitat hakemuksen mahdollisimman moneen paikkaan. Niin moneen kuin oma aikasi venyy, vasta tämän jälkeen voit itse vertailla tulokset ja valita sen, mikä on edullisin joustoluotto ja jossa korko sekä laatu kohtaavat. Tärkeintä on, että se on sinulle ja talouteesi sopiva. Tarjoamme hyvät eväät lähteä etenemään asiassa ja parhaat vaihtoehdot.tai kellonajasta riippumatta!

Jos haluat ns. 24h joustoluoton, joissa nostosuorituksia voi tehdä omalle tilille 24h/7 – valitse sellainen palvelu alapuolelta, joka tarjoaa mahdollisuutta nostosuorituksiin myös yöaikaan.

Joustoluotto on siis ihan niin kuin luottokortti, mutta se edellyttää nettiyhteyden sekä matkapuhelimen/taulutietokoneen/tietokoneen ja se kulkee mukanasi, minne ikinä laitteesi kanssa kuljetkin ja juuri tämä on yksi niistä syistä, miksi joustoluotot ovat nostaneet suosiotaan.

Tyypillisesti asiointi tapahtuu verkossa palveluntarjoajan nettisivuilla kirjautumalla sisään PIN-koodin avulla, jonka saat heti hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen.

 

Uusi joustoluotto: Lainaa pankista jopa 50.000 euroa

Tutustu Komplett Bankkiin ja hae joustoluottoa suoraan pankista.Komplett Bank on vihdoin auki meilläkin ja se tarjoaa netin ylivoimaisesti suurinta – tai jopa Suomen suurinta – joustoluottoa 50000 euroon asti.

Saat sen kautta nopean lainatarjouksen, johon vaikuttavat sinun tulot ja taloudellinen tilanne.

Pankki toimii verkossa ilman kivijalkaa ja se käsittelee kaikki hakemukset todella nopeasti.

Näin voit saada Komplett Bankilta joustoluottoa heti tilille ja oman tarjouksen pystyt pyytämään 24h vuorokaudessa!

Lainassa on 23 vuoden ikäraja ja sinulla ei saa olla luottotiedoissa merkintöjä sekä säännölliset tulot ovat myös pankkilainan edellytys.

Tiedot lyhyesti:

Ikäraja: 23 vuotta.

Luotot: 1000 – 50.000 €.

Maksuaika: Ei kiinteää maksuaikaa!

Kauanko lainapäätöksessä kestää: Saat sen heti.

Rahat tilille: Yleensä 1 – 2 vuorokauden kuluessa.

Tutustu Komplett Bankin joustoluottoon tästä >>

 

Ferratum 24h joustava – nosta rahaa minuuteissa 24h/vrk

Ferratum joustoluotto ts. luottotili on 24h auki netissä ja välitön apu elämän yllättäviin tilanteisiinFerratumin joustoluotto, toiselta kutsumanimeltään luottotili tai jatkuva luotto, on välitön apu elämän kaikista yllättävimpiin tilanteisiin.

Avaamalla maksuttoman jatkuvan luoton saat 2.000€ luottorajan heti käyttöösi, josta voit tehdä luottorajan puitteissa nostoja 24h vuorokaudessa rahojen siirtyessä välittömästi tilillesi mihin aikaan tahansa.

Joustoluotto tarjoaa vararahaston, joka on avoinna aina ilman mitään juoksevia kuluja; jos et nosta lainaa, et maksa senttiäkään jatkuvan luoton pitämisestä.

Uutena asiakkaana saat Ferratumilta aina ensilainan korkovapaalla ensimmäiseksi kuukaudeksi lainaan, tällä tavalla voit tutustua palveluun helposti ilman kustannuksia (Huom. perus ilmainen pikalaina on poistunut 2.1.2018 ja saat uutena asiakkaana joustoluoton ensinoston nyt ilman kuluja).

Jatkuvan luoton avaaminen ei edellytä hakijalta vakuuksia tai takaajaa.

Tiedot lyhyesti:

 • Ikäraja: 21 vuotta.
 • Luottoraja: Tee nostoja 100 – 2000€.
 • Maksuvapaat kuukaudet: Kyllä, 2 kpl vuodessa (ei peräkkäiset kuukaudet, eikä ensimmäiselle laskulle)
 • Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Heti 24 tuntia vuorokaudessa!
 • Ilmainen ensilaina: Kyllä, saat ensimmäisen lainan 30 vrk:n korkovapaalla.
 • Maksuton mobiilisovellus: Kyllä, saatavilla iPhone ja Android puhelimiin/laitteisiin.

Tutustu Ferratum joustoluottoon tarkemmin tästä >>

 

Netin parhaat joustoluotot 2023:

Tässä on listattuna parhaimmat ja halvimmat joustoluotot, joten tehtävänäsi on vain valita paras vaihtoehto. Jokainen joustoluotto on avausmaksuton, eikä avaamiseen vaadita vakuuksia tai takaajia.

Tarjouksen voit pyytää ilman sitoumusta näkyville ja päättää sitten, onko se vastaanottamisen arvoinen vai eikö esim. korko ole kohdillaan.

Risicum joustolaina
risicum joustolaina 2050e, 3000e, 4000e tai 5000e on osamaksulyhenteinen luotto jonka saat heti käyttöön

Risicum joustolaina on kilpailukykyisesti hinnoiteltu jatkuva joustoluotto, jolla rahoitat arjen yllätyskulut kätevästi ja sitä voi lyhennellä rauhassa takaisin minimissään kuitenkin 10% avoimesta pääomasta.

Lainan avausmaksu on 0€ ja tililuotosta ei mene juoksevia kuluja, kuten vuosi- tai kuukausimaksuja. Lainan saaminen edellyttää 20 vuoden ikää, vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Lainahakemuksen jättäminen onnistuu netissä koska vaan, jos hakemus jätetään palvelun ollessa kiinni, tullaan se käsittelemään välittömästi seuraavana päivänä.

 • Ikäraja: 20 vuotta.
 • Luottoraja: 2.050€, 3.000€, 4.000€ tai 5.000€.
 • Maksuaika: Kuluttajan valinta – maksa pois jopa 31 kk-erässä!
 • Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Heti palvelun aukioloaikoina (ma-pe. klo 7-22, la-su klo 9-21).

Lue lisää Risicum Joustolainasta tästä >>

 

LuottoRaha jatkuva luotto

luottorahan uusi joustava laina pienemmällä nostoprovisiolla ja paremmilla ehdoilla on nyt täälläLuottoRahan vakuudeton 2.000€ joustoluotto on erinomainen maksuton arjen vararahasto, joka on aina käytettävissä.

Sen hakeminen onnistuu netissä ilmaiseksi koska vaan ja saat lainapäätöksen välittömästi.

Luoton lyhentämisen voi hoitaa joko yhessä erässä tai joustavalla osamaksulla – tämän päätät sinä itse.

 • Ikäraja: 21 vuotta.
 • Luottoraja: Tee nostoja 100-2.000€
 • Maksuaika: Lainaajan valinta – saat enintään 14 kk maksuaikaa.
 • Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Lähes välittömästi! (Arkisin klo 8:30-23, la klo 10:30-18, su klo 13:30-17)

Lue lisää LuottoRahan Jatkuvasta luotosta tästä >>

 

Ok Limiitti

ok limiitti on uuden tyyppinen limiitti jonka lyhennysohjelma tapahtuu tasaisissa kk-erissä 130€ satseissaOk Money Limiittilaina on tehnyt tyylikkään paluun Suomen lainamarkkinoille uudella ainutlaatuisella lainatuotteellaan: se tarjoaa kuluttajalle tasaerälyhenteisen limiittiluoton 2.100€ luottorajalla!

Tasaerälyhenteisyydellä tarkoitetaan siis kirjaimellisesti, että luotosta maksetaan sama kertalyhennys, 130€, aina joka kuukausi.

Tämä on ehdottomasti selkein ja helpoiten käsitettävissä oleva nopea joustoluotto, jonka saa heti tilille ilman vakuuksia ja takaajia.

Luoton kulurakenne on selkeä; maksat vain nostetusta luotosta, muita kuluja, kuten avausmaksuja tai juoksevia kuluja ei ole!

 • Ikäraja: 20 vuotta.
 • Luottoraja: Tee nostoja 50-2.100€
 • Maksuaika: Lyhennys kk-erissä tasaerälyhennyksin!
 • Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Heti palvelun ollessa auki (arkisin klo 7-22, la-su 9-21).

Lue lisää Ok Limiitistä tästä >>

 

 

Credit24 Jatkuva luotto

credit24 on vippiä fiksumpi jatkuva verkkoluotto jopa 4000e luottorajallaCredit24 on yksi suosituimmista joustoluotoista: sitä on käyttänyt jo yli 700 000 suomalaista ja syy tähän on hyvin selvä: se on kaikista edullisin joustoluotto!

Avausmaksuton Credit24:n jatkuva luotto on nyt saatavilla jopa 4.000€ luottorajalla ja enintään 36 kuukauden lyhennysohjelmalla.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston ilman nostoprovisiota 500€ asti.

 • Ikäraja: 19 vuotta.
 • Luottoraja: Tee nostoja 100 – 4000€.
 • Maksuaika: 1-36 kuukautta.
 • Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Välittömästi joka päivä klo 8-22.

Lue lisää Credit24 Joustoluotosta tästä >>

 

Laina.fi Käyttölaina

laina.fi käyttölainan nostolla paikkaat yllättävät tilanteet arjessa joustavasti milloin vaanLaina.fi joustoluotto heti tilille pitkällä ja joustavalla maksuajalla ja tietenkin ilmaisella nettihakemuksella – miltä kuulostaa?

Kun tarvitset pientä tai vähän isompaakin rahoitusta – Laina.fi:n avausmaksuton, vakuudeton, takaukseton ja liitteetön nopea joustoluotto on erinomainen valinta.

Lainan voi hakea koska vaan netissä 24/7 ja hakemukset käsitellään heti, saat alustavan luottopäätöksen välittömästi.

 • Ikäraja: 20 vuotta.
 • Luottoraja: Tee nostoja 50-2.100€.
 • Maksuaika: Kk-erissä, enintään jopa 39 kuukautta!
 • Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Heti! (arkisin klo 7-22, viikonloppuisin klo 9-21)

Lue lisää Laina.fi Käyttölainasta tästä >>

 

Suomilimiitti

suomilimiitti on paras mahdollinen valinta ensilainaajalle sillä sen ensilaina on 1000e saakka täysin koroton seuraavat max. 60 päivääSuomilimiitti on mielenkiintoinen joustoluotto, jonka saat nopeasti netistä maksuttomalla hakemuksella.

Mielenkiintoiseksi sen tekee se, että: Suomilimiitin ensinosto on aina kuluton 10 – 1000€ ja korotonta maksuaikaa voit saada jopa 60 vuorokautta!

Jos tiedät, että pystyt maksamaan lainan kokonaan 60 vuorokauden sisällä pois, suosittelemme ehdottomasti hyödyntämään tämän ilmaisen lainatarjouksen.

 • Ikäraja: 21 vuotta.
 • Luottoraja: Tee nostoja 10 – 2000€.
 • Maksuaika: Kuluttajan valinta, uusille asiakkaille jopa 60 vrk korotonta maksuaikaa!
 • Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Välittömästi! (Arkisin klo 8-22, viikonloppuisin klo 11-19).

Lue lisää Suomilimiitistä tästä >

 

Kaikki joustoluotot ja niiden 7 etua:

1) Joustoluotto kulkee aina mukana 24h jokaiseen maailman kolkkaan: Olettaen, että kuljetat puhelinta/tablettia aina mukana, tarkoittaa tämä automaattisesti myös sitä, että voit tehdä nostoja luottotililtä sijainnistasi riippumatta.

Myöskään kellon ajalla ei ole merkitystä ja jos valitsit Ferratumin jatkuvan luoton, voit tehdä reaaliaikaisia nostoja jopa yöllä. Muut palvelut eivät tee tilisiirtoja öisin, mutta kaikkien em. palveluiden kellonajat on ilmoitettu, joten niissä ei pitäisi olla epäselvyyksiä.

2) Maksat kuluja vain nostoista:

Joustoluotto on niin kauan kuluton, kunnes teet ensimmäisen noston tilillesi. Sen voi avata puhtaasti varakassaksi ja voit makuuttaa sitä vaikka vuoden päivät kuluitta.

Korko lähtee juoksemaan siitä hetkestä lähtien, kun ensimmäinen nosto tililuotolta tehdään. Se ei ole saanut turhaan joustoluottoa nimekseen, vaan joustavuutta todella löytyy!

3) Ilmaisuus:

Voit saada täysin ilmaista joustoluottoa ensimmäisenä lainanasi kolmesta eri paikasta, joista yksi on jo aikaisemminkin mainittu Suomilimiitti, jolta saa 1. noston korottomana 1000€ asti.

Toinen ilmaisen ensinoston tarjoaja on uusi Eurolimiitti, joka on toiminut vasta lyhyemmän aikaa markkinoilla, sen palvelusta ensiluotto on koroton 500€ nostoon saakka. Viimeisin, mutta ei vähäisin ilmaisen ensinoston tarjoaja on Limiitti.fi 500€ ensinostollaan. Halvin joustoluotto (tässä tapauksessa ilmainen) pitäisi olla siis helppo valita!

4) Helppokäyttöisyys:

Kaikki joustoluotot ja tililuotot ovat helppo hakea netissä ja niihin ei liity minkäänlaisia paperitöitä.

Lainan lyhentäminen ja nostot sekä eräpäivän siirrot/maksuaikataulun muutokset onnistuvat verkossa valitsemasi luotontarjoajan Online-palvelussa, johon pääset kirjautumaan, kun olet saanut lainapäätöksen ohessa henkilökohtaisen PIN-koodin.

Osa tarjoaa myös lainan nostopalvelua tekstiviestillä ilman lisäkuluja, joka on myös mahdollista heti, kun olet saanut henkilökohtaisen PIN-koodin.

5) Luotettavuus ja tietoturvallisuus:

Kaikki artikkelissa ja koko Pikavipit.org nettisivun valikoima ovat luotettavia, turvallisia ja rekisteröityneitä lainantarjoaja, jotka ovat tiukassa Finanssivalvonnan ja Aluehallintoviraston valvonnassa.

Näin kaikkia Suomen lakeja ja säännöksiä noudatetaan ja lainaaminen pysyy luotettavalla pohjalla. Jokaisen palvelun tietoturvallisuus on vähintäänkin riittävällä tasolla, sillä kaikki palvelut käyttävät verkkosivullaan SSL-tietosuojaprotokollaa, joka on sama suojauskeino, mitä esim. kivijalkapankit käyttävät.

6) Nopeus, poikkeuksetta rahat heti tilille:

Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen, jonka saat yleensä viidentoista minuutin kuluessa tai nopeammin, olettaen, että kaikki on kohdallasi kunnossa ja tulotiedot on todistettu onnistuneesti, saat heti tämän jälkeen ensimmäisen noston tilillesi.

Tilisiirroissa on pankkikohtaisia eroja ja niiden kanssa kannattaa olla tarkkana, yleisimpien suomalaispankkien tileille siirrot tapahtuvat kuitenkin lähes reaaliajassa.

Tarkista kuitenkin tämä aina ensin, erityisesti, jos olet kiireisen rahan tarpeessa. Kun tarvitset lainaa heti tilille, unohda pikavipit ja hae sen sijaan edullisempi ja joustavampi joustoluotto nopeasti netistä – tai pidä sitä ainakin yhtenä vaihtoehtona.

7) Joustoluottolaskuri laskee kaikki kulut valmiiksi:

Et maksa lainoista koskaan piilokuluja ja kaikki kulut ilmoittaa joustoluotto laskin, jonka löydät jokaisen palveluntarjoajan nettisivuilta.

Joustoluoton korko on siis helposti löydettävissä ja jokaisesta em. luotontarjoajan lainasta löytyy lainaesimerkki, jossa on esillä lainan todellinen vuosikorko, joka on tärkein vaikuttava tekijä korkovertailussa.

Luoton korko esimerkki löytyy niin Pikavipit.org nettisivulta jokaisen lainapaikan esittelyartikkelista sekä itse palveluntarjoajan nettisivuilta. Toiminta on nykyään huomattavasti läpinäkyvämpää kuin mitä se oli vielä muutama vuosi sitten!

 

Mihin käyttötarkoitukseen tililuotot sopivat?

Ihan mihin vaan! Monesti joustoluottoa haetaan auton ostoa varten tai pieneen remonttiin, mutta käyttökohteita on lukuisia ja luottoja haetaan myös harrastuksiin, lomamatkaan ja kodinkoneiden hankintoihin.

Käyttötarkoituksella ei ole merkitystä ja rahat ovat vapaasti kuluttajan käytettävissä ilman kyselyitä.

 

Meidän kokemukset joustolainoista ovat tälläiset

Meillä on pääasiassa hyviä kokemuksia joustoluotoista, niin yksityiseltä kuin pankistakin haettuna.

Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa, yleisimmistä pankeista kuten OP:sta, Nordeasta, Aktiasta, POP Pankista, Danske Bankista, S-Pankista, Handelsbankenista (em pankin verkkosivut ovat muuten vielä kuin suoraan 1990 vuoden alusta) lainapäätöksessä kestää pidempään, mutta korko on edullisempi, joka havaitaan myös Talouteen.com kirjoittamassa joustoluottovertailussa.

Jos haet joustolainaa jostain nettisivullamme mainituista palveluista, on päätös tyypillisesti hyvin nopea ja sen saa sähköisesti ilman liitteitä.

Maksat kuitenkin nopeudesta ja helppoudesta kovemman hinnan, joka näkyy lainan kokonaiskustannuksissa.

Jos sinulla on pankista jo valmiiksi asuntolainaa, voit hakea helposti asuntolainan kaveriksi joustoluoton esim. Nordeasta.

Ja vielä lopuksi kiteytystä.

Joustoluotoista käytetään myös nimitystä tililuotto, luottotili, limiitti, limiittilaina, limiittiluotto, joustolaina ja luottolimiitti + toinen mokoma lisää eri variaatioita.

Näillä kaikilla tarkoitetaan siis jatkuvaa joustoluottoa, joka on koko ajan käytettävissä.

Vaikka luottokortit ovat yhä selvästi suosituimpia vararahastovälineitä ja sellainen löytyy lähes jokaisen lompakosta, ovat tililuotot myös yleistymässä kovaa vauhtia. Ainoa rajoite niissä on tällä hetkellä niiden korkea korko verrattuna luottokortteihin.

Kun pikavipit alkavat pikku hiljaa näyttämään merkkejä lopullisesta kadotuksesta, eikä Kuluttajaliitto helpolta asiaa yhtään, ovat jatkuvat luotot löytäneet paikkansa näiden tilalta nopeina luottoina!