Lainaa 1000 euroa pienellä korolla (jopa ilmaiseksi)

Haluaisitko saada lainaa 1000 euroa heti tilille? Edullisimman sellaisen löydän alapuolen lainalaskurista, johon sinun täytyy syöttää vain lainasumma ja ikä:

  • Laskuri antaa parhaat tulokset
  • Reaaliaikainen ja todella helppo käyttää – vain yksi klikkaus/painallus riittää
  • Löydät aina halvimmat 1000 euron lainat ja pikavipit – tämän päivän tarjoukset!
  • Maksu heti tilille (5-15 minuutissa) useimmasta paikasta
  • Käsittely 24h ja myös viikonloppuisin

Pikavipit.org palvelussa on vertailtu netin lainoja (ja tässä artikkelissa 1000 euron lainoja), joiden summat ovat 1000 – 60.000 euroa, ja laina-aika 1 kk – 15 vuotta. Todellinen vuosikorko on alkaen 4,1 % ja toisaalta joissain lainoissa summa voi yhä ylittää useamman sadan prosentin.

Vertaamalla löydät edullisimman ja budjettiystävällisen lainan – oli se sitten joustoluotto, kulutusluotto tai pikalaina, niin pitkällä kuin lyhyellä maksuajalla.

 

Saanko 1000 euron kulutusluottoa siinäkin tapauksessa, mikäli olen vasta 18- tai 19 -vuotias?

Kyllä tämä on mahdollista ja näet kaikki vaihtoehdot siihen taulukosta syöttämällä ensin iän taulukkoon. Myös Bank Norwegian luottokortin hakemisen turvin tämä on mahdollista, jota ei ole sisällytetty taulukkoon, koska luottokortti ei ole suora laina – tai edes joustoluotto.

Se on kuitenkin pätevä apuväline, jolla paikkaat pienet ja suuret rahalliset tarpeet, luottokortilta 1000 euron pikalainan nostaminen käy kätevästi omalle tilille. Kortti on saatavilla myös 18-vuotiaille henkilöille ja 45 vuorokauden korottomalla maksuajalla. Siinä tulee mukana myös muita arvokkaita hyötyjä ja mitään haku- tai myöntämismaksua ei veloiteta, joten kortti sopii kaikkien kukkaroon.

 

Tarvitaanko lainoissa vakuuksia tai etukäteen maksettua takausta?

Et tarvitse 1000 euron lainaan lähtökohtaisesti ollenkaan vakuuksia eli nimellistä todistettua omaisuutta ei tarvita, vaan pelkästään palkka- tai eläketulot merkitsevät ja niiden pohjilta lainapäätös tehdään. Myös muilla nykyisillä lainoilla ja veloilla on merkitystä päättämisen suhteen.

Ns. etukäteistakaukset ovat kiellettyjä ja niitä ei enää saa lain mukaan pyytää, kuten joillain pikavippipalveluilla oli vielä jokunen vuosi sitten tapana tehdä. Tämä toimi siten, että lainan myöntämisen ja sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä hakijan tuli maksaa tietty summa pantiksi firmaan.

Myöskään toista henkilötakaajaa ei tarvita, ja 1000 euron laina on vakuudeton ja myönnetään ilman takaajia. Myös pankeilla pätee samat käytännöt, kun puhutaan yleisimmistä pankeistamme, kuten OP:sta, Handelsbankenin ja S-Pankista.

 

 

 

 

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Kerrothan meille!

Kommentoi