Lainaa 2000 euroa – Kulutusluotot vertailussa, alkaen 18-vuotiaalle

Haluaisitko saada edullisinta lainaa 2000 euroa ja vielä mahdollisesti heti tilille netistä? Halvimman kulutusluoton löydätte alapuolen lainalaskurista, johon sinun pitää antaa pelkästään lainasumma ja oma ikä:

  • Laskuri antaa aina parhaat tulokset 2000 € kulutusluotoille (ja myös tietenkin muille summille)
  • Huom! Ei ole merkitystä, valitsetteko laskuriin 1000 vai 2500 €, sillä molemmilla saatte osuvia tuloksia
  • Reaaliaikainen ja todella helppokäyttöinen – yhden klikkauksen strategia
  • Löydätte aina ne kaikista halvimmat 2000 euron lainat ja kulutusluotot
  • Vastaanotto, käsittely ja päätöksenanto 24h / vrk: maksu tehdään heti tilille

Pikavipit.org on vertailtu verkosta löytyviä lainoja ja niitä myöntäviä/välittäviä palveluita (ja tässä artikkelissa 2000 euron lainoja), joiden summat ovat väliltä 1000 – 60.000 euroa, ja laina-aika 1 kuukauden ja 15 vuoden väliltä.

Todellinen vuosikorko on alkaen 4,1 % ja myös ilmaista ensilainaa tarjotaan.

Vertaamalla löydät sen halvimman, sinulle sopivan ja ennen kaikkea budjettiystävällisen lainan – oli se sitten joustoluotto, pikalaina tai kulutusluotto, niin pitkällä 12kk+ kuin lyhyellä muutaman kuukauden maksuajalla.

 

Saanko lainaa 2000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia?

Kyllä, jokainen arvosteltu ja meillä listattu lainapaikka myöntää vakuudetonta lainaa ja samoin takausvaatimukset puuttuvat. Kaikissa lainoissa yhdistyy vaatimuksien osalta lainaajan luottokyvyn tarkistus.

Esimerkiksi palkkakuittia tai eläkepäätöstä kysytään todennäköisesti, sillä tulot on usein todistettava tällä tavalla. Se onkin ainoa liite, joka hakemuksessa saatetaan kysyä. Useimmat paikat haluavat myös tietää jotain nykyisestä velkatilanteestasi, mutta siinä on oikeastaan kaikki. Ja luottotiedot täytyy luonnollisesti olla tallella, joka on ehdoista kaikista jyrkin.

 

Mikä on minulle paras paikka, jos olen vaikka 18 tai 19-vuotias?

Vaikka apajat paranevat tiettyyn pisteeseen asti, mitä enemmän ikää kertyy mittariin, voit silti saada 2000 euron lainaa 18 v. tai 19 v. ikärajalla yhtä edullisesti kuin muutkin, vaikka kalliimpi pikavippi on tuote, joita nuoremmille on yleensä ensikäteen tarjolla. Tai siltä se ainakin näyttää, jos ei avaa silmiä ja ota valikoimaa tarkemmin vertailun kohteeksi kilpailuttamalla lainoja.

Sinulla on monia vaihtoehtoja netissä ja pankit eivät ole myöskään poissuljettuja, ellet ole kokeillut hakea lainaa aivan jokaisesta pankista. Säännölliset tulot, työpaikka ja puhtaat luottotiedot riittävät usein kahdenkin tuhannen euron lainan saamiseen.

 

Korkokattoteoria – voiko lainan korko ylittää 50 %-yksikköä 2000 euron lainassa?

Koska pikavippeihin kohdistunut lakimuutos, joka kielsi kaikki yli 50 % koron alle 2000 euron kulutusluotot, laittoi kapuloita rattaisiin pienempiin lainoihin, niin kysymyksiä on noussut pinnalle: ”Entäpä ne yli 2000 euron lainat, vaikkapa 2001 euron laina?”

Vastaus tähän on, että korko voi olla suurempi kuin 50 prosenttiyksikköä, jos lainasumma ylittää kaksi tonnia, mitä se kuitenkin harvoin on. Jos tililuottoja ei siis lasketa mukaan, sillä niiden korot ovat usein 50 – 150 % nurkilla, tai jopa vielä vähän enemmän.

Yksinkertaisissa kulutusluotoissa ja kertahankintaan kohdistuneissa lainoissa, joita on tarjolla esim. Bank Norwegianilta, efektiivinen todellinen vuosikorko ei ylitä 37 prosenttia ja harvoin se on edes lähelläkään näitä lukemia. Kun haet tavallista lainaa netistä pankkitunnuksilla tai pankista, ei korko ylitä meidän vertailun ja tämän hetkisen tietämyksen mukaan yhdessäkään 50 prosenttia pohjaolettamuksella, että laina maksetaan sovitussa ajassa takaisin.

 

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Kerrothan meille!

Kommentoi