Omalaina

Omalaina on monipuolinen suomalainen välittäjäpalvelu, joka vertailee ja kilpailuttaa noin 30 pankkia yhdellä lainahakemuksella. Palvelun kautta voit saada lainaa 100 – 60.000 euron väliltä 1 – 20 v. maksuajalla.

Omalaina kokemuksiaOmalaina on kiistattomasti yksi tämän hetken parhaimmista lainanvälittäjistä Suomessa ja poikkeuksellisesti sen ikäraja on vain 18 vuotta. Palvelu lupaa myös, että jos laina haetaan päivällä, on se mahdollista saada tilille jo 15 minuutissa, joka on 2022 vuonna erittäin poikkeuksellista.

Hae lainaa tästä >>

 

Millainen korko Omalainan lainatarjouksissa on?

Korko on Suomen lakien mukainen 4,19 – 20% ja vuosittaiset muut lainan kulut ovat 0 – 150 euron väliltä.

Lainaesimerkki: Suomen kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna 10.000 euron lainasummalle, kun laina-aika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja viitekorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11623 euroa, eli 193,71 euroa kuukaudessa.

Lopullinen todellinen vuosikorko, maksuaika ja lainan kuukausierän määrä ovat kaikki lainasopimuksessa. Lainanantajat tekevät luottosopimuksen asiakaskohtaiseen riskiarvioon perustuen. Korko siis vaihtelee ja vaikuttavia tekijöitä ovat mm. taloudelliset tekijät, joista merkittävin on yleensä (ei aina) kuukausiansiot ja niiden säännöllisyys. Voit katsoa, paljonko sinun lainan korko tulisi olemaan palvelun kotisivuilta tästä.

Kokemuksia Omalaina -palvelusta 2022 vuodelta

Kokemuksia on monien vuosien takaa ja palvelu on näyttänyt, että se aikoo pärjätä kovassa kilpailussa jatkaen kehittämistyötään jatkuvasti. Monet ovat jääneet taakse, sillä teknologian huikeat loikat vuosi toisensa perään vaativat isoja panostuksia.

Omalaina on rakentanut vahvan suomalaisen osaamisen kautta kattavan ja tehokkaan luotonvälityspalvelun, jossa yhdistyvät kaikki tärkeimmät elementit. Helppokäyttöisyys ja laiteystävällisyys on huomioitu ja kaikki lainanhakijaryhmät aina alkaen 18-vuotiaasta ylöspäin. Myös tuloluokat on mietitty niin pitkälle, että pienituloinen voi saada hyväksytyn Omalaina luottopäätöksen, joka ei ole enää itsestäänselvyys nyörien jatkuvan kiristymisen takia. Meiltä ainakin isoja peukkuja palvelulle ja sen valoisalta näyttävälle tulevaisuudelle.

Omalainan yhtiötiedot ja asiakaspalvelu

Palvelun takana on Suomeen rekisteröity LVS Brokers Oy, jonka käyntiosoite on Helsingissä Kalevankatu 20:ssa. Asiakaspalveluun voit soittaa numerosta 09-42550540 ja sähköposti on myös käytössä asiakaspalvelu@omalaina.fi. Lainahakemuksen voit tehdä kellon ympäri aina. Puhelinpalvelun aukioloajat kannattaa tarkistaa palvelun sivuilta, sillä ne vaihtelevat ja puhelimeen vastaillaan vain arkipäivinä.

Yhteistyökumppanit

Palvelulla on paljon merkittäviä yhteistyökumppaneita, mukana on myös kivijalkapankeista POP Pankki ja Aktia sekä isoista luotettavista kansainvälisistä pankeista Ferratum Bank, Svea, Resurs Bank ja Bank Norwegian. Jatkuva työ ja kumppaniverkoston luominen ovat Omalainan isoin panostuksen kohde, sillä näin sillä on mahdollisuudet pysyä yhtä monipuolisena kuin se tällä hetkellä on.

Hae oma lainatarjous heti >>