Onko pikavippi vikatikki niin kuin väitetään?

Pikavipeillä on ollut alusta asti huono maine, jonka kaikki tietävät ja se on hyvin selvää.

Onko pikavippi ihan aina vikatikki ja kaiken pahan alku?Puhutaan myös, että pikavippi olisi aina se viimeinen oljenkorsi ja yhteiskunnassa suorastaan paheksutaan pikavipin ottajia.

Siitä on tullut suoranainen kirosana Suomessa ja se mielletään aina huijauksiin, koronkiskontaan ja maksuhäiriömerkintöihin.

On totta, että pikavipin helppo saatavuus on ajanut tietyn ongelmaryhmän ottamaan kaiken mahdollisen lainarahan, mitä irti saa ilman takaisinmaksuaikomusta.

Todellisuudessa siitä on kuitenkin ollut hyötyä yhteiskunnassa, sillä useimmat onneksi ottavat / ovat ottaneet pikalainaa tiedostaen oman lainanmaksukykynsä.

Lainarkkinoiden kehitys on herättänyt kuitenkin yhä huolenaihetta, sillä pienituloiset taloudet paikkaavat usein tulojen riittämättömyyttä pienlainoilla, joka käy ilmi Takuu-Säätiön uutisesta.

 

Vippiä ei pidä ottaa, jos epäilet joutuvasi ongelmiin maksuerien kanssa.

Pikavippi voi olla vikatikki, jos tietää tai uskoo joutuvansa vaikeuksiin lyhennyksien kanssa. Silloin pikavippiä ei pidä missään tapauksessa ottaa!

Jos kuitenkin pesukone hajoaa äkillisesti tai tarvitset rahaa kuukauden loppuviikon ruokaostoksiin, on pikavipin ottaminen hyvin perusteltua. Olettaen, että olet varma omasta maksukyvystä ja pystyt hoitamaan lyhennykset.

Mainittakoon nyt kuitenkin, että luottokortti on kuitenkin aina parempi vaihtoehto ja esimerkiksi hakemalla Bank Norwegianin luottokortin, saat joustavan luottorajan ja aina 45 kuukautta korotonta maksuaikaa luotolle.

Kaikilla ei kuitenkaan ole säännöllisiä tuloja ja luottokortin saaminen ei tule kysymykseen.

 

Ole järkevä vippaaja.

Aivonystyröiden käyttäminen on sallittua, kun etsit pikavippiä.Tiesitkö, että ei ole ihan sama, minkä pikavipin otat? Koroissa on eroja ja samoin maksuajoissa?

Fiksu lainaaja vertaa aina useampaa eri vaihtoehtoa kiireestä huolimatta.

Muutama minuutti ja muutama kymppi säästöä? Voit laskea tälle tuntipalkan ja se on melkoinen.

Älä siis jätä pikavippivertailua väliin, vaikka et millään viitsisi!

 

Kolme esimerkkitapausta, jossa pikavippi ei missään nimessä ole vikatikki.

On olemassa tapauksia, jolloin pienlainan hakeminen on hyvin ymmärrettävää. Tässä on muutama esimerkki, jotka varmasti jokainen pystyy allekirjoittamaan.

Äkilliset kulut.

Jokaiselle ilmestyy jossain elämänvaiheessa väistämättä ikäviä yllätyskuluja, joihin ei välttämättä juuri sillä hetkellä ole rahaa tilillä.

Jos talous on muuten kunnossa, niin pienen lainan ottaminen niiden hoitamiseksi on hyvin perusteltua.

Muista, että heräteostoksia tai hankintoja ei luokitella äkillisiksi kuluiksi!

 

Ilmainen pikavippi on ilmaista rahaa.

Yhä useamman palveluntarjoajan toimesta on nyt mahdollista saada täysin kulutonta pikalainaa lyhyeksi ajaksi. Tarjoukset ovat voimassa kaikille uusille asiakkaille.

Jos huomaat, että palkka ei tule millään riittämään kuun loppuun asti ja jääkaappi ammottaa tyhjyyttään, niin voit hakea netistä lainaa ihan ilmaiseksi monesta eri paikasta.

Ilmaisissa lainoissa on yleensä lyhyt maksuaika, mutta summat ovat pieniä ja juuri sopivia loppukuun kulujen kattamista varten.

Voit tutkia korottomia pikavippejä täältä.

 

Terveydelliset syyt.

Terveys on tärkeämpää kuin raha mennen tullen ja ei ole mitään väärää ottaa pikalainaa esim. lääkärilaskua varten.

Kunnalliselle puolelle on pitkät jonot ja erikoislääkäritapauksissa jonot saattavat venyä helposti viikkojen ja kuukausien mittaisiksi.

Jos sinulla ei ole tällä hetkellä rahaa ja tiedät, että pystyt maksamaan pikavipin ajallaan pois, ei ole keneltäkään pois, että käyt piipahtamassa lääkärissä yksityisellä ja hoitamassa oman terveyden kuntoon!