Kesän paras pikalaina

Jäikö lomarahat saamatta vai hupeniko tili jo juhannuksena? Heinäkuuta (tai mitä vaan kuuta) on ikävä käynnistellä tyhjällä tilillä ja pikalaina voi olla tähän ratkaisu. Tämä siis vain, jos kyse on tilapäisestä ”fyrkkahäiriöstä” eli sinulla on varaa myös maksella lyhennykset takaisin.

Kyllä kiitos laitetaan se pikalaina nopeasti ilman vakuuksia ja vielä netistä, korkokin sopisi olla pieni eli halpaa ollaan etsimässä. Tämähän onnistuu!Kesällä ei haeta keskimäärin yhtään sen enempää lainaa kuin muinakaan vuoden aikoina. Kesäksi kyllä säästetään ja silloin kulutetaan, mutta varsinainen ”vippaus” eli 100 – 2000 euron lainojen tai kulutusluoton hakeminen on samalla levelillä kuin muinakin vuoden aikoina ainakin karkeasti.

Mitään piikkejä ei ole havaittavissa, ellei joku repäise hatustaan jotain todistusaineistoa tälle, mitä sopinemme epäillä.

Parhaat pikalainat TOP3 -kesälle

Hyviä pikalainoja on niin monta, joten parhaita on vaikea poimia. Myös erot ovat häilyväisiä ja pienet jatkuvat muutokset muuttavat järjestystä. Esittelemme siis vain kolme keskimäärin parasta pikalainaa vuoden ympäri.

Kaikki pikalainat toimitetaan heti tilille ja hakeminen on mahdollistettu 24h/vrk toteutettavaksi.

Viiden tähden pikalaina – tai lähes ainakin

Ferratumin pikalaina on koroton uusille asiakkaille ja sen saa aina heti tilille netistä 24h vuorokaudessa, joten se on paras mahdollinen erityisesti kiireisissä tapauksissa
Ferratum on ilmetty pikalaina ja jos ei paras sellainen, niin ainakin halvin, sillä se on ilmainen 30 vuorokaudeksi uusille asiakkaille. Sen ikäraja on 21 vuotta ja pikalainaa saa heti tilille 24h 1 – 2000 euroa.

Maksuaikaa voi puolestaan puristaa sitten pidemmäksikin, korkeintaan 50 kuukauteen. Ferratumin laina on joustava ja se on luottokortin tyyppinen tililuotto, mutta toimii kuten pikalaina. Siihen saat päätöksen heti netissä ja maksu tapahtuu minuuteissa 24h/vrk.

Toinen ja monipuolisempi pikalainapalvelu on välittäjä

Lendo on halpa pikalaina ja se on luotettava samalla, aloita lainojen vertaaminen ja valitse 500 -50.000 euron väliltä: valikoimaa nimittäin on runsaalla kädelläTämä palvelu, Lendo, ei suoranaisesti myönnä pikalainaa, mutta sen sijaan se välittää sellaista. Erona on kuitenkin, että valikoima on laaja. Pikalainoja saa alkaen 500 eurosta aina jopa ihan 50.000 € asti.

Ikäraja on 20 vuotta ja kyseessä on pitkän maksuajan pikalaina sen ollessa lainasummariippuvainen osittain (1 – 15 vuotta).

Varma pikalaina helposti ja heti

Reilumpaa pikalainarahoitusta silleen, että eka kk on kuluton eli korkokustannukset ovat tasan nolla. Pikalaina ilman vakuuksia ja takaajia samoin eli se on helppoa saada.

Vanha ja aina vaan otteitaan parantava Credit24 on joustava pikalaina 100 – 4000 euron väliltä 1 – 36 kk:n maksuajalla. Ikäraja on vain 19 vuotta ja palvelu on muuttanut nostokulut nollaan: siis kaikista nostoista!

Samalla uuden asiakkaan etuna ensilaina aina ilman kuluja ja korkoja 1. kuukaudeksi. Palvelu on Suomen suosituin pikalaina tai kuuluu vähintäänkin kärkijoukkoon, asiakkaita on ollut yli 450 000 ja kansainvälisesti peräti miljoonia. Tämä turvallinen, vakuudeton pikalaina myönnetään aina nopeasti.

Kaikki pikalainat pitkällä maksuajalla netistä

Saat kaikki meillä mainitut pikalainat ja pikavipit 6kk+ tai 12kk+ pitkällä maksuajalla tai mahdollisesti voit lyhentää lainan suuremmissa osissa. Kaikki pikalainat ovat osamaksullisia, mutta niiden kertalyhentäminen yhdelläkin maksulla onnistuu.

Pikalaina 6kk – 12 kk on keskimääräinen laina-aika, mutta pienemmät satasien vipit monesti maksetaan pois kuukaudessakin. Tämä johtuu osittain ihan siitäkin, että jotkut pikavipit ovat ilmaisia tietyn määräajan.

Myös pankeilta lainataan tasaisen tappavasti kesällä

Lainat eivät keskity mihinkään ryhmään, oli kesä tai talvi, vaan esimerkiksi pankin lainoja, kuten Santander lainaa haetaan keskimäärin yhtä paljon nyt kesäkuukausinakin. Ainoastaan juhannuksen pyhät stoppaavat lainaamisen hetkeksi, mutta muuten homma rullaa kutakuinkin entisellä radallaan.

Myös uudet pankit, kuten erityisesti Bank Norwegian ovat kovassa nosteessa, sieltä kun saa pienempääkin alkaen tonnin luottoa todella mehukkaalla korolla. Tämä pankki on tullut nostettua monessa otteessa esille ja siitä on mediassa paljon hehkutusta, eikä suotta. Mekin suosittelemme kyseistä pankkia!

Olethan harkinnut myös luottokorttia kesäksi?

Luottokortti ei ole pelkästään mikään kesähankinta, vaan se toimii ainaisena apuna, ihan kuin pikalainakin. Toimintamalli vain on erilainen ja se on aina käytössä. Jokainen varmasti tietää, mikä on Pikalaina on kerta-apu siinä missä luotollinen muovinelikulmio toimii jatkuvana luottona, molemmissa on siis puolensa, me valitsemme kuitenkin pikalainanluottokortti, joten toimintamallia ei tarvitse varmasti avata enempää.

Kortti on kuitenkin jopa parempi kuin pikalaina, erityisesti, jos sinulla on vuosimaksuton kortti, kuten Bank Norwegianin kortti on. Monet pankit kortit ovat myös vuosimaksuttomia ja yleensä maksuja peritään vasta prameimmista korteista, kuten American Expresseistä yms. ”Show-off” -luottareista. Tälläistä tavallinen kuluttaja ei tarvitse. Luottokortti + pikalaina -kombo toimii myös hyvin välillä, kun tarvitset ylimääräistä, mutta älä kuitenkaan haksahda kalliimpiin pikalainoihin.

Korkokatto ei valitettavasti vielä tehnyt kaikista vipeistä max. 50,5% todellisen vuosikoron lainoja, vaan näitä kierretään. Paras tapa on hoitaa lyhennykset heti alta pois, esim. jo mainitun Ferratumin kohdalla kuukausi on veloitukseton.