Rahoitu – Rahoittaa rauhassa ja turvallisesti

Rahoitu on firma, joka takaa parhaan lainan yli 95%:n varmuuudella, jos se kohdistuu johonkin 2000 – 60.000 euron väliltä. Sen kumppaniryhmä on laajanpuoleinen, siihen kuuluu mm. yli 15 pankkia eli yhteistyöremmi on tiukka. Sekä palvelu on Suomalaisen Oy Salus Groupin omistuksessa.

Rahoitu - Ja tee se halvalla ja tyylillä, äläkä jää nuolemaan näppejäsi. Kokemukset palvelusta ovat rautaa!Tästä syystä Rahoitu pystyy tarjoamaan lainaa niin edullisesti, kuin vain mahdollista. Ainoastaan pankit voivat vastata korkojen puolesta lainoihin, mutta muissa ominaisuuksissa Rahoitu voittaa kivijalkapankkimme mennen tullen.


Laina on pankin välittämänä eli se ei tule suoraan Rahoitu -palvelulta, joka tekee siitä vielä mehukkaammaan. Hyväntekeväisyydestä ei ole kyse, mutta Rahoitu tekee tiivistä yhteistyötä pankkien kanssa ja napsii oman provikkansa siitä samalla kun Te hyödytte. Myös me pyörimme tällä samalla rahalla eli kaikki voittavat.

Hae lainaa palvelusta tästä >>

Vertailun voitte tehdä itse – käykää pankissa pankissa kysymässä vakuudetonta lainaa – ja kokeilkaa sitten tätä kätevää verkkopalvelua. Ette voi osua miinaan tai pieneenkään kuoppaan!

Kokemuksia Rahoitu -välittäjäfirmasta

Kokemukset? Sanoja on vaikea löytää, koska brilliantti kuulostaa liian englantilaishenkiseltä, mutta loistava ehkä kuvastaa Rahoitu -palvelua parhaiten. Absoluuttista tehotyötä ja parhaat korot ovat kuluttajien ystäviä, tästä ei käy kiistäminen. Halvin kulutusluotto löytyy palvelusta siis erittäin helposti.

Rahoitu ei ole huijari, vilppivippi tai mitään muutakaan, paitsi REHTI suomalainen nopea ja tehokas pankkilainanvälittäjä

Mikä tekee palvelusta ylivertaisen?

Ylivertaisuus on voimakas sana, mutta suosittelemme aina kilpailuttamaan ja vertaamaan lainoja. Väin tätä kautta näet itse konkreettisesti, mikä on edullisin ja mitkä ovat automaattisesti poisheitettävää tavaraa.

Kalliita lainoja on, mutta vain kilpailutuspalveluiden kautta voit karsia ne helposti, ellet tiedät tasan tarkkaan, kuinka lainamarkkinat toimii. Pankkilainat ovat edullisimpia ja niihin sinä haluat tähdätä. Rahoitu kuuluu uusimpien lainojen joukkoon, jotka ovat harvinaisuus markkinoilla ellei kasvavaa ”välittäjäarmeijaa” lasketa. Monet näistä ovat vähintäänkin kyseenalaisia, mutta Rahoitu on laatupalvelu.

Emme takaa – eikä tee niin Rahoitu -palvelukaan – halvinta, mutta useimmat löytävät aina parhaan tarjouksen juuri Rahoitu palvelusta, jos etsitte lainaa netistä ja oma pankki on esim. antanut pakit lainalle! Voit pyytää tarjoukset tästä ilmaiseksi >>

Korkoesimerkki:

Esim. 10.000 euron laina, jossa on takaisinmaksuaikaa 5 vuotta ja 233 euron kuukausierä + 5 € /kk laskutuslisä ja 95€ avausveloitus. Kokonaiskustannuksia kertyy yhteensä kaikkiaan 13958 €. Nimelliskorko on tässä esimerkissä 12,90% ja todellinen vuosikorko 14,90%. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,5 – 50,5%:n välillä, kun taas maksuaika puolestaan on 1-15 v.

Vakuudeton laina – aina pankista ja ilman piilokuluja

Saat lainaa ilman vakuuksia nopeasti pankkitunnuksilla netistä ja et maksa ikinä piilokuluja. Piilokuluista ei tarvitse murehtia, sillä jokainen numero on etukäteen ilmoitettu. Muista myös, että maksumuistutus ei ole piilokulu, vaan lainanlyhennykset pitää tehdä ajallaan.

Jos tarvitset pikavippiä, lainaa, joustoluottoa, niin anna tämän palvelun auttaa. Rahoitu on paikka, jonka puoleen todellakin haluat kääntyä.

Rahoitu -palvelun välittämistä lainoista tekee erityisen hyviä niiden suhteellisen helppo saatavuus. Mitään kämppää ei tarvitse esittää vakuudeksi, etkä tarvitse toista henkilöä mukaan lainaan, tosin yhteishakijalainassa on sitten ihan omat etunsa. Nämä kannattaa selvittää, jos olet valmis hakemaan kulutusluottoa esim. puolison kanssa.