Yhteydenotto ja tietoa

Kenelle sivusto on tarkoitettu?

Kaikille niille, jotka haluavat yleistä tietoa lainoista ja tarvitsevat sitä mahdollisimman nopeasti. Tarkoitus on auttaa kaikkia säästämään lainojen kuluissa ja luonnollisen sivuston käyttö on täysin ilmaista.

Kumppanuusmarkkinoinnin käyttä minulla voi käydä joskus flaksi ja saada sivun ylläpitokulut kustannettua, jos päädytte ottamaan jonkun lainan minun sivuston linkin kautta.

Kumppanuusmarkkinoinnin tarkoitus on saada mainostuloja, mutta tarkoituksena on kuitenkin tarjota ajantasaista ja puhdasta informaatiota, josta on aidosti teille hyötyä.

Jos päädytte johonkin lainaan sivun kautta, ei se maksa teille senttiäkän enempää, vaan silloin saan mainostajalta pienen palkkion, jolla pyrin rahoittamaan osan tästä harrastuksesta.

Ota yhteyttä minuun yhteistyöasioissa tai voit treffeillekin pyytää toki

Jos haluat ottaa suoraan ylläpitoon yhteyttä, käy se helpoiten sähköpostilla yhteydenotto@pikavipit.org.

Teen kaikenlaista yhteistyötä eri tahojen ja saittien kanssa eli rohkeasti ottamaan yhteyttä, jos esimerkiksi yhteistyökuviot kiinnostaa.

Tällä hetkellä yhteydenotto on mahdollista vain sähköpostitse ja vastausaika on usein 1-2 arkipäivää, heinä- ja joulukuun aikaan voit joutua odottamaan vastausta vähän pidempään loma-ajanjaksosta johtuen, mutta nörtti kuin olen, niin tuleehan tuo sähköposti perille puhelimeenkin asti.

Sivuston ylläpidosta vastaa Arttu Salmi ja yhteystiedot löydät sivuston alapalkista (Yksityisyyden säilyttämiseksi en julkaise osoitettani verkossa).

Laina-asioissa: Ota yhteyttä suoraan lainapalveluun tai pankkiin

Löydät kaikkien nettisivulla mainittujen lainapalveluiden yhteystiedot lainantarjoajan yhteystiedoista, jotka löytyvät aina tietyn lainapalvelun esittelysivun alalaidasta.

Kaikissa laina-asioissa siis suosittelen ehdottomasti olemaan yhteydessä suoraan lainantarjoajaan (maksajaan).